Bucuresti ; tel 0737016886, promedierea@gmail.com

Profesia de MEDIATOR

Asociatia PRO MEDIEREA organizeaza cursuri de formare a mediatorilor autorizate de Consiliul de Mediere prin hotararea CdM nr. 86/04.11.2007 in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 192/2006 si ale Standardului de formare a mediatorului.

CONFERINTA MEDIATORILOR

PRO MEDIEREA

Asociatia PRO MEDIEREA a organizat in perioada 12-14 septembrie 2008, la Sinaia, Conferinta Mediatorilor PRO MEDIEREA, care a reunit peste 140 de mediatori si invitati.

La Conferinta a participat d-na Kibedi Katalin Barbara, consilier al Ministrului Justitiei.

In cadrul Conferintei s-a discutat despre posibilitatile de accelerare a aplicarii in Romania a medierii in afara si in relatie cu sistemul judiciar, organizarea si dezvoltarea profesionala a mediatorilor, precum si despre propuneri de imbunatatire a Legii 192/2006 privind medierea si profesia de mediator.

Cu acest prilej, mediatorii au decis asocierea in cadrul ASOCIATIEI PROFESIONALE A MEDIATORILOR DIN ROMANIA, care are ca scop reprezentarea drepturilor si intereselor mediatorilor, protejarea statutului profesional al acestora, asigurarea calitatii serviciului de mediere, promovarea si dezvoltarea profesiei de mediator si a medierii.


Tabloul mediatorilor Asociatia Profesionala a Mediatorilor din Romania. Pentru detalii de la conferinta mediatorilor Pro Medierea click aici

Imagini din conferinta: